Heeft u een vraag?

contact

Schilderwerken voor binnen en buiten
Wij gaan voor het effect van kleur

Uw interieur op een snelle en eenvoudige wijze een nieuwe look aanmeten? Of kan uw gevel wel een laagje verf gebruiken? B-design staat in voor al uw schilderwerken in Aalst en omstreken.

Een nieuw laagje voor uw interieur

Wanneer u een volledige renovatie niet in uw budget of schema past, bieden schilderwerken de ideale uitkomst. Een nieuwe kleur op de muur of een combinatie van bijpassende kleuren kan uw inrichting meteen een stijlvolle uitstraling geven. Modern, romantisch of klassiek? B-design geeft u graag gepast stijl- en kleuradvies.

Gevel met stijl

Kan uw gevel wel een opknapbeurt gebruiken? Door onze nauwgezette expertise in schilderwerken voor buiten zorgen we ervoor dat uw woning er ook langs de buitenkant weer netjes en afgewerkt uitziet. Afhankelijk van de ondergrond van uw gevel, vragen buitenschilderwerken een aangepaste aanpak en techniek. Als ervaren schilder weten wij perfect hoe we het schilderwerk van uw gevel op een efficiënte en professionele manier kunnen aanpakken.

Breng ons op de hoogte

Schilderwerken als deel van een totaalproject voor uw interieur of enkele ruimtes van uw huis laten schilderen? Breng ons op de hoogte van uw plannen en wij maken voor u een vrijblijvende offerte op.

B-design

Bredestraat 150
9300 - Aalst


Tel.: 053 22 01 46 053 22 01 46
BTW BE 0806.574.695

Waarom voor ons kiezen?

  • VRIJBLIJVENDE OFFERTE
  • ADVIESVERLENEND
  • OOG VOOR DETAIL
  • KWALITEIT PRIMEERT